Com prevenir les humitats per capil·laritat en el nostre habitatge?

Consells, Humitats, Tractaments

Les humitats per capil·laritat són un tipus d’humitat que es produeixen quan l’estructura de la nostra casa ja no pot absorbir l’aigua i els minerals subterranis i aquests comencen a ascendir per les parets del nostre habitatge. L’aparició d’aquestes humitats poden suposar un gran problema, tant per a la salut com per a la nostra vivenda.

A Hydrotec, us expliquem alguns consells per prevenir l’aparició d’humitats per capil·laritat.

Revisar l’estructura i els fonaments

Un dels aspectes més importants a l’hora de prevenir l’aparició d’humitats per capil·laritat en els nostres habitatges és una bona revisió de l’estructura exterior. Assegurant-nos que hi ha un bon aïllament entre el sòl i la casa i que les parets, murs i el revestiment de l’habitatge estan en perfectes condicions, prevenim l’aparició d’humitats per capil·laritat.

Injecció de resina o de gel

La impermeabilització de les parets i murs permet aturar l’ascens de les humitats del subsòl. Mitjançant la injecció d’una solució de resines o de gel, es realitza està impermeabilització i així permet prevenir l’aparició d’humitats per capil·laritat en tot l’habitatge.

Assessorament de professionals

L’aparició d’humitats per capil·laritat tenen infinites raons. L’assessorament i examinació per part d’un grup de professionals altament qualificats et permetrà saber amb claredat les circumstàncies de la teva llar (la qualitat de l’estructura de casa teva, si disposes d’aigua subterrània sota de la teva llar, etc.) i les solucions que més s’adaptin a les teves necessitats.

A Hydrotec, som experts en tractaments contra les humitats per capil·laritat. Si necessites assessorament per prevenir l’aparició d’humitats per capil·laritat en la teva llar, contacta amb nosaltres i t’informarem sense compromís.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís