Com treure l’olor a humitat?

Consells, Humitats, Tractaments

L’olor a humitat és un problema molt comú. Moltes llars es veuen afectades per aquest problema, sobretot durant els mesos d’hivern. No obstant això, tapar aquests símptomes d’humitat pot agreujar la situació, de manera que si la humitat persisteix, no dubtis en contactar amb nosaltres. Però si ja has solucionat els problemes amb la humitat i vols desfer-te de la pudor, aquests són alguns trucs que pots tenir en compte:

1. Identifica el problema

En primer lloc, és important identificar quin és el principal causant de l‘olor a humitat. De vegades, la mala olor pot ser provocada per alguna canonada trencada, goteres, filtracions o fins i tot a causa d’un problema d’humitat per condensació. Un dels símptomes a tenir en compte per identificar el problema són les taques d’humitat a la paret. En aquests casos, eliminar l’olor a humitat és més complicat perquè cal acabar amb l’origen de el problema. Des Hydrotec et recomanem contactar amb un professional per detectar quin és l’orgien de el problema.

2. Ventilació i llum solar

Una de les solucions més efectives passa per mantenir la casa airejada i ventilada, a més de permetre que entri llum solar. En molts casos, la pudor ve provocada per la presència de floridura en zones fosques amb poca ventilació. És per això que és important obrir les finestres, ventilar la teva llar i permetre que entri llum natural per evitar l’aparició de males olors.

3. Aromatitzants per la casa

Si has identificat el problema i li has posat solució, però encara notes que la pudor persisteix, pots recórrer a aromatitzants per eliminar definitivament les males olors.

Per a això, pots utilitzar plantes aromàtiques com la menta o el fonoll, recórrer a espelmes i encens o fins i tot fer servir bicarbonat de sodi, una solució molt eficaç per la seva capacitat per absorbir les males olors.

Aquests són alguns dels consells a tenir en compte si vols acabar amb l’olor a humitat a casa.

Si no aconsegueixes posar-li fi a el problema, a Hydrotec som especialistes en tractaments d’humitats. Contacta amb nosaltres i t’informarem sense cap tipus de compromís!

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís