El tractament definitiu contra les humitats per capil·laritat

Humitats, Tractaments

Les humitats per capil·laritat afecten moltes llars. Aquest tipus d’humitat es produeix quan els capil·lars dels materials de construcció absorbeixen l’aigua i les sals minerals procedents del subsòl. En el moment en el qual aquests materials no poden absorbir més aigua és quan es produeixen les humitats per capil·laritat.

Aquest problema acostuma a aparèixer en edificis i estructures antigues en les quals no existeix un bon aïllament entre els fonaments i les parets de l’exterior. No obstant això, pot aparèixer també en edificis d’obra nova a causa d’alguna mena de defecte de la construcció.

Quan aquest procés es produeix a les parets interiors acostuma a ser perquè la solera no presenta un correcte aïllament amb el terreny.

Les humitats per capil·laritat poden generar la deterioració i l’encrostonat de la pintura, desperfectes al parquet, i, en alguns casos, pot arribar a originar l’aparició de floridura i males olors.

A més a més, la presència d’humitat pot provocar problemes de salut (problemes de respiració, sinusitis…). En aquest sentit, és important saber com tractar-la el més ràpid possible per a poder eliminar-la de manera definitiva.

És per això que, des d’Hydrotec t’expliquem quin és el tractament definitiu per a acabar amb les humitats per capil·laritat: Injeccions de resina o gel.

Per a eliminar la humitat per capil·laritat és essencial impermeabilitzar els murs afectats, detenint l’ascens de la humitat. A través d’un sistema de perforació, s’injecta una solució de resines, normalment en forma de gel. Aquest procés garanteix que l’ascens de la humitat s’estanci i es repeteix en tota la base del mur afectat sense sobrepassar el costat oposat.

Hydrotec t’ofereix una rehabilitació immediata després de realitzar el tractament amb morter macroporós per a deixar transpirar la humitat residual que hi ha en les parets tractades.

Si necessites recórrer a un professional per a acabar amb les humitats per capil·laritat, no dubtis a contactar amb nosaltres i t’informarem sense compromís.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís