Objectiu: Eliminar la humitat per capil·laritat

Humitats, Tractaments

En aquest post veurem el treball que van realitzar els nostres experts a un habitatge de Sant Cugat del Vallès, que es trobava fortament afectat per humitats per capil·laritat.

Les humitats per capil·laritat havien afectat aquest habitatge de Sant Cugat íntegrament, la qual cosa el feia pràcticament inhabitable per qüestions de salubritat. Així doncs, amb l’objectiu d’evitar problemes de salut i millorar l’habitabilitat del domicili, van contactar amb nosaltres per a acabar amb aquestes humitats.

Interior afectat per la humitat

Com podem veure a les imatges, les parets del menjador estaven folrades amb fusta. Els panells de fusta aportaven cert toc estètic i li donaven un aire acollidor. No obstant això, la paret no estava degudament aïllada de manera que les humitats van travessar la paret fins arribar a la fusta, fent malbé els acabats.

El que els acabats de fusta estaven fent, en lloc d’acabar amb la humitat, era emmascarar-la.

Humitats al dormitori

Una altra habitació que patia seriosos problemes d’humitat era un dels dormitoris. En aquest dormitori trobem una altra paret revestida, però en aquesta ocasió el revestiment era de guix laminat (Pladur) en lloc de fusta.

En un primer moment, va haver de semblar una bona idea ja que la humitat de la paret havia quedat amagada. No obstant això, com aquesta habitació tenia alguna cosa més que “un lleu problema d’humitats”, en poc temps el deteriorament de la paret va començar a fer-se evident i van començar a aparèixer els primers senyals de floridura i humitats, tal com es pot veure a les imatges.

Encara que normalment les rajoles acostumen a contenir bastant bé la humitat, o almenys millor que altres materials com el guix, si les nostres parets tenen humitat, aquesta farà per sortir a l’exterior.

En aquest cas veiem com fins i tot a les rajoles d’una de les parets podem trobar acumulació de salnitre, fruit d’aquesta humitat provinent de les parets, la qual cosa ens està indicant que el nivell d’humitat per capil·laritat és molt elevat.

Tractament de la humitat

Un cop detectades les zones afectades, ens ocupem de solucionar el problema d’humitat per capil·laritat que estava afectant a les diverses habitacions d’aquest domicili. En aquest cas utilitzem el tractament d’injecció de resina, ja que és el tractament més efectiu per combatre la humitat per capil·laritat.

I així és com va quedar:

Aquí podrás trobar més informació sobre les humitats per capilaritat i el tractament d’injeccions de resina o gel

Rehabilitació ràpida

Com els propietaris tenien pressa per tornar a donar-li ús a l’habitatge, van optar per la rehabilitació ràpida. Gràcies a aquest procés, enlloc de tenir les parets al descobert durant 4-6 mesos a l’espera que aquestes absorbissin bé la resina i aquesta s’assequés, tan sols van haver d’esperar dues setmanes. En tan sols 2 setmanes van poder tornar a enguixar les parets i netejar les habitacions per poder donar-lis ús de nou.

A Hydrotec, podràs trobar un equip totalment qualificat amb una àmplia experiència en solucionar qualsevol tipus de problema d’humitats. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 935 843 379 o omple el nostre formulari de contacte. Els nostres tècnics anotaran les teves dades per programar una visita totalment gratuïta per realitzar un diagnòstic complet i trobar una solució a el problema.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís