La humitat és la perpètua enemiga de les nostres llars

2020-03-02T10:57:42+01:001 Setembre, 2014|

Des de l’experiència, en Hydrotec, podem afirmar sens dubte que la humitat és la perpètua enemiga de les nostres llars. Quan en el nostre habitatge vegem els primers símptomes d’humitat, és important actuar el més ràpid possible per a estalviar-te problemes estructurals en el nostre habitatge, de diners i/o de salut.

Encara que d’entrada puguem arribar a pensar que la solució passa simplement per tornar a pintar la paret o comprar un deshumificador, la humitat tornarà a aparèixer al poc temps o quan apaguem el dispositiu, ja que l’origen del problema no ha estat tractat, només s’han pal·liat alguns dels símptomes. I això pot causar bastants estralls en el nostre habitatge perquè, encara que ja no la vegem, la humitat continua desgastant elements estructurals del nostre domicili, ja que no ha estat tractada.

Com eliminar la humitat?

Tal com dèiem, l’única solució real als problemes d’humitat passa per realitzar un tractament definitiu. No obstant això, abans de llançar-nos a realitzar algun tipus de tractament antihumitat és important posar-se en contacte amb especialistes, perquè ens indiquin la qual és l’origen de les humitats que tenim a casa i com se’ls pot posar fi, indicant-nos quina és la solució o tractament més adequat per a nosaltres.

Per això hem de ser cautelosos i buscar la millor solució als nostres problemes d’humitat assessorat per experts.

 

Humedades en casa

Què hem de fer un cop detectat l’origen de la humitat

Molt fàcil, reparar-la!

Una vegada detectat el problema, l’últim que hem de fer és ignorar-lo, ja que no desapareixerà només. Tampoc té molt sentit optar per solucions temporals o merament estètiques, com tornar a pintar, per la mateixa raó.

En cas de descobrir humitats a la nostra casa, el que hem de fer és contactar amb un especialista que pugui solucionar el problema aplicant un tractament que variarà en funció de la mena d’humitat que tinguem.

Des de Hydrotec, recomanem seguir els consells de professionals i experts en la matèria per a evitar que la humitat torni a aparèixer a la nostra casa.

Hydrotec, podràs trobar un equip totalment qualificat amb una àmplia experiència a solucionar qualsevol tipus de problema d’humitats. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 900 10 10 77 o emplena el nostre formulari de contacte.

Els nostres tècnics anotessin les teves dades per a programar una visita totalment gratuïta per a realitzar un diagnòstic complet i trobar una solució al problema.