Promoció estiu 2018

Promoció estiu 2018

Entitat promotora

L’entitat organitzadora de la promoció és Hydrotec, (“Hydrodry S.L.” B- 65.339.392) amb domicili social en Pol. Ind. Molí d’en Xec, Nau 13 Ripollet, Barcelona.

Territori de la promoció

La promoció és vàlida exclusivament en la comunitat autònoma de Catalunya.

Condicions

La Promoció “15% de descompte aquest estiu” és vàlida de l’1 de Julio al 30 de setembre de 2018, passada aquesta data la Promoció quedarà automàticament suspesa i no s’aplicarà aquest descompte. Hydrotec es reserva el dret a canviar les dates de començament i final de la Promoció, i a modificar aquests termes i condicions.

El tècnic sota el seu criteri estimarà aplicar fins a un 15% de descompte depenent de les característiques de l’obra a tractar.

Aquest descompte no és acumulable a altres ofertes o promocions.

Com aplicar la promoció

Per poder aplicar el descompte el participant haurà de comunicar-ho prèviament al personal de Hydrotec nomenant-la per via telefònica o escrivint-la a l’apartat de comentaris del nostre formulari.

Si tens qualsevol consulta respecte a la promoció o a aquests termes i condicions, pots contactar amb Hydrotec a través del telèfon: 900101077 o 935843379 o al correu electrònic info@hydrotec.cat