Com reparar els desperfectes causats per humitats a les parets: capil·laritat

Humitats, Sin categorizar, Tractaments

Amb l’arribada de la primavera i l’estiu, és molt probable que apareguin humitats a les parets de les nostres cases. La humitat localitzada en capes profundes del terreny és la causa principal d’aquest tipus de problemes que poden provocar greus conseqüències.

Són molt habituals en cases de camp, baixos i/o habitatges construïts en desnivell, on una part de la planta quedi per sota del nivell del terreny. Les conseqüències més notables a primera vista són l’aparició de salnitre a les parets i de vegades errors en la instal·lació elèctrica.

Com ens afecta aquest tipus d’humitats?

Les humitats per capil·laritat poden arribar a ser molt perjudicials tant per a la nostra vivenda com per a la nostra pròpia salut.

D’una banda, poden danyar estructuralment els fonaments i els murs de qualsevol casa ja que els materials de construcció són porosos i tendeixen a absorbir l’excés d’humitat en el terreny de forma natural.

D’altra banda, la seva permanència a la nostra llar pot afavorir l’aparició de malalties respiratòries. A causa d’això, és molt important realitzar un diagnòstic precoç davant els primers símptomes i solucionar el problema el més aviat possible.

Com podem solucionar les humitats per capil·laritat a casa nostra?

Avui dia hi ha al mercat tractaments efectius per combatre aquest tipus d’humitats. Són tractaments que consisteixen en la impermeabilització de les parets des de l’interior per aturar el procés d’absorció de la humitat.

“A Hydrotec oferim tractaments garantits durant 30 anys per solucionar de manera efectiva les humitats per capil·laritat en qualsevol habitatge.”

Vols saber més sobre els problemes relacionats amb les humitats per capil·laritat? Confia en els nostres professionals i sol·licita el teu diagnòstic gratuït.

A Hydrotec estem encantats de poder ajudar-te a solucionar els problemes relacionats amb les humitats a casa teva.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís