El problema de la capil·laritat dels murs i parets de la nostra llar

Humitats, Sin categorizar

Encara que existeix la creença que la humitat per capil·laritat apareix pel fet que el nostre habitatge s’ha construït utilitzant materials que faciliten l’absorció de l’aigua, no és així. Aquest tipus d’humitat és molt difícil de prevenir encara que, una vegada detectada, és molt recomanable aplicar un tractament al més aviat possible, així evitarem que s’estengui i causi majors desperfectes en el nostre domicili.

La humitat per capil·laritat apareix quan les molècules d’aigua que circulen pel sòl ascendeixen per la façana. Aquest tipus d’humitat pot arribar a causar grans desperfectes en el nostre habitatge, ja que l’aigua va erosionant a poc a poc els materials constructius. I en el cas dels materials més porosos, com la fusta, és encara pitjor.

D’altra banda, a més dels desperfectes que pugui causar, la humitat per capil·laritat fa que augmentem el consum de calefacció, ja que la sensació de fred s’incrementa. Així mateix, viure en ambients carregats d’humitat perjudica la nostra salut.

La forma més eficaç per a acabar amb el problema d’humitat per capil·laritat, és conèixer el seu origen i la forma en la qual hem d’acabar amb ella.

Per a identificar de manera correcta la procedència i tipologia d’humitat que afecta el nostre domicili, el millor és contactar amb experts que et puguin assessorar a trobar una solució definitiva i econòmica per a aquest problema.

En aquest punt és en el qual, des de Hydrotec, podem ajudar a millorar la teva qualitat de vida.

En este punto es en el que, desde Hydrotec, podemos ayudar a mejorar tu calidad de vida. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 935 843 379 emplena el nostre formulari de contacte. Els nostres tècnics anotessin les teves dades per a programar una visita totalment gratuïta per a realitzar un diagnòstic complet i trobar una solució al problema.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís