Empresa de tractament d’humitats

En Hydrotec somos expertos en tratamientos contra las humedades

Solicite sin compromiso un diagnóstico gratuito!

900 10 10 77

Hydrotec és un grup internacional que està present a Bèlgica, França, Luxemburg i Espanya. Tots els nostres treballs són realitzats per tècnics qualificats en tractaments antihumitat que treballen exclusivament per Hydrotec.

Hydrotec funciona tant per al sector públic com en el sector privat. Molts arquitectes, constructors, immobiliàries, administradors de finques, administracions municipals i institucions han depositat la seva confiança en nosaltres. Més de 8.000 clients satisfets ens avalen.

A Hydrotec treballem amb els nostres propis productes sota la marca Hydrothan. Els productes Hydrothan s’han aplicat durant més de 25 anys en obres i rehabilitacions a Bèlgica, Luxemburg, França i Espanya a més de gaudir de gran prestigi a Europa: Certificats UBAtc, CSTC o Veritas per Bèlgica i CEBTP i Excell Green Label per a França.

Hydrotec participa en el desenvolupament sostenible. Després de provar diversos productes en fase aquosa per al tractament de la humitat ascendent, arribem a una solució que combina l’eficàcia i la durabilitat d’un tractament que ofereix una garantia de 30 anys, mentre cuidem del medi ambient i de la salut dels nostres clients i treballadors.

Diagnòstic gratuït

L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: info@hydrotec.es. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Introdueixi el codi: captcha

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de HYDRODRY SL amb CIF B65339392 i domicili social situat a PI MOLI D EN XEC NAU 13 08291, RIPOLLET (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, HYDRODRY SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. L'informem que tractarem les seves dades conforme l'existència del seu consentiment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació. HYDRODRY SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que HYDRODRY SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@hydrotec.es.
Així mateix i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Delegacions d’Hydrotec a Europa

Hydrotec Europe

Hydrotec sprl
Zoning Nord
Av. Zénobe Gramme, 44
B – 1300
Wavre

Tel : +32 (0)10 / 84 02 66
Fax : +32 (0)10 / 84 59 10
Free N° : 0800-14210
info@hydrotec.be

Hydrotec Belgium

Delegació Brussel
Christian Vandervelde
Rue Adjudant Kumps, 17
1495 Mellery

Tél : +32 (0)477/58 04 59
c.vandervelde@hydrotec.be

Hydrotec Luxemburgo

Yves Huberty
Am Aeppelwee, 14
L – 6981
Rameldange

Tel : + 352 26 30 55 13
info@hydrotec.lu

Hydrotec Francia

Delegació París – Ile de France
Mathieu Pestel

Tél: 06 59 75 46 70
info@hydrotec-france.com

Delegacions d’Hydrotec a Espanya

Hydrotec Catalunya

Pol. Ind. Molí d’en Xec, nave 13

08291 Ripollet (Barcelona)

935 843 379

info@hydrotec.cat

Hydrotec Madrid

Calle Tomás Redondo 3, 1º 2 – Edificio Luarca

28033 Madrid

900 101 077

info@hydrotec.es

Hydrotec La Mancha

Finca Los Batanes

13690 Alameda de Cervera (Ciudad Real)

900 101 077

info@hydrotec.es