Humitat per capil·laritat

Conseqüències de la humitat per CAPIL·LARITAT

Icono fallos instalación eléctrica

Errors en la instal·lació
elèctrica

Icono paredes desconchadas

Parets escrostonades i
presència de salnitre

Icono proliferación enfermedades respiratorias

Proliferació de malalties respiratòries

Icono muros y cimientos debilitados

Murs i fonaments debilitats

Icono aumento factura electricidad

Augment de la factura de la calefacció

  Causes de la humitat per capil·laritat

La capil·laritat és un fenomen natural que es produeix quan l’aigua, juntament amb les sals minerals procedents del subsòl, és absorbida pels capil·lars (porus) dels materials de construcció. Quan aquests arriben al punt de saturació, és a dir, ja no poden absorbir més aigua ni sals minerals es produeixen les humitats per capil·laritat.

Aquest procés ascendent apareix habitualment en edificacions antigues on no hi ha un bon aïllament entre la fonamentació i les parets exteriors. En el cas de les parets interiors és perquè la solera o forjat no presenta un correcte aïllament amb el terreny.

En edificis de nova construcció no és tan habitual trobar problemes d’humitats per capil·laritat i, si fos el cas, seria per defectes de la construcció.

10 años garantía filtración | Hydrotec

Garantia dels tractaments de Hydrotec

  Efectes de la humitat per capil·laritat

 • Deteriorament i escrostons de la pintura, paper pintat, guix, sòcols i/o en alguns casos presència de floridura. Els desperfectes anomenats apareixen a la paret des del terra fins a una alçada d’1,20m. En casos excepcionals la humitat a parets pot arribar fins als 2m
 • Aparició de sals higroscòpiques (salnitre)
 • Desperfectes en parquet, mobles, marcs de portes…
 • Males olors

  T'assessorem, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres

  Tens algun dubte?

  *Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris

  Fent clic a ENVIAR, declares haver llegit i acceptes la Política de Privadesa.


    Com solucionar problemes d’humitats per capil·laritat en un habitatge

  Per eliminar la humitat per capil·laritat la solució consisteix a impermeabilitzar interiorment els murs afectats, que no estan enterrats, aturant l’ascens d’humitat pels mateixos. Mitjançant un sistema de perforacions s’injecta una solució de resines, en forma aquosa o en gel, que garanteix l’estanquitat absoluta de la humitat ascensional. Aquest procés es repeteix a tota la base del mur afectat sense arribar a sobrepassar el seu costat oposat.

  Hydrotec us ofereix una rehabilitació immediata després d’efectuar el tractament amb morter macroporós (draining) la funció de la qual és deixar transpirar la humitat residual de les parets tractades. 

  Demana ara el teu pressupost sense compromís