Humitat en el garatge

La humitat en les parets dels garatges és més habitual del que un es pot arribar a imaginar. Es troba sobretot en edificis construïts en els anys 50, 60 o 70. En moltes ocasions no existeix una correcta impermeabilització dels fonaments, d’aquí que la humitat pugi ascendir sense trobar obstacles, veient-se efectes com el revestiment deteriorat.

Las humedades en las paredes de los garajes son un problema muy común

Quan les parets estan soterrades parlem d’humitat per filtració lateral i pot presentar-se de dues formes:

  • Filtració “física”: així com una escletxa d’aigua procedent d’una deu. Si es localitza una filtració “física” no provinent de la pluja s’haurà de mostrar una atenció especial, ja que pot afectar a l’estructura de l’edifici.
  • Filtració per capil·laritat: n’és un exemple clar la rampa d’accés al garatge que pot estar parcialment soterrades.

Un tractament específic per a la humitat en el  garatge

Hydrotec cuenta con tratamientos específicos para eliminar la humedad en los garajes
La humedad en el garaje se puede producir por diversas causas

Eliminant el revestiment antic ens permet sanejar part de la paret i facilitar la ventilació. Una vegada finalitzat aquest primer pas podrem aplicar el tractament hidròfug per combatre la humitat.

El sistema utilitzat es impermeable a les filtracions, però permeable al vapor de l’aigua, d’aquesta manera deixem transpirar la paret evitant una acumulació excessiva d’aigua. Si vol saber més sobre aquest tractament marqui aquí. 

És important actuar el més aviat possible amb un mètode específic i definitiu, com és el tractament hidròfug.

Deixant actuar totes les capes que formen part del tractament obtindrem un resultat impecable i uns acabats polits.

Les imatges que està veient en aquesta pàgina són preses de l’obra realitzada a l’agost de 2016. Garatge situat a la ciutat de Barcelona.

Si la vostra comunitat té problemes d’humitat en el garatge o en els baixos pot contactar amb nosaltres al telèfon 900 10 10 77 o enviar-nos un missatge a través del nostre formulari de contacte.