Humitat per Capil·laritat2019-11-29T13:45:40+01:00

Humitat per capil·laritat

Conseqüències de la humitat per capil·laritat

Errors en la instal·lació elèctrica

Parets escrostonades i presència de salnitre

Proliferació de malalties respiratòries

Murs i fonaments debilitats

Augment de la factura de la calefacció

Causes i efectes de la humitat per capil·laritat

La capil·laritat és un fenomen natural que es produeix quan l’aigua, juntament amb les sals minerals procedents del subsòl, és absorbida pels capil·lars (porus) dels materials de construcció. Quan aquests arriben al seu punt de saturació, és a dir, ja no poden absorbir més aigua ni sals minerals es produeixen les humitats per capil·laritat.

Aquest procés ascendent, també denominat “atracció capil·lar” apareix habitualment en edificacions antigues on no hi ha un bon aïllament entre la fonamentació i les parets exteriors. En el cas de les parets interiors es deu al fet que la solera o forjat no presenta un correcte aïllament amb el terreny. En edificis de nova construcció no és tan habitual trobar problemes d’humitats per capil·laritat i, si es donés el cas, seria per defectes de la construcció.

  • Deteriorament i trencs de la pintura, paper pintat, guix, sòcols i / o en alguns casos presència de floridura. Els desperfectes nomenats apareixen a la paret des del terra fins a una alçada de 1,20m. En casos excepcionals la humitat en parets pot arribar fins als 2 m.
  • Aparició de sals higroscòpiques (salnitre).
  • Desperfectes en parquet, mobles, marcs de portes …
  • Males olors.

Demana ara el teu pressupost sense compromís

Els camps marcats amb un asterisc * són obligatoris.

A l'fer clic a ENVIAR, declara haver llegit i accepta la política de privacitat.

Com solucionar problemes d’humitats per capil·laritat en un habitatge

Injeccions de resina o gel

Tratamiento para humedades en paredes | Hydrotec

Per eliminar la humitat per capil·laritat la solució consisteix a impermeabilitzar interiorment els murs afectats, que no estan enterrats, detenint l’ascens d’humitat pels mateixos. Mitjançant un sistema de perforacions s’injecta una solució de resines, en forma aquosa o en gel, que garanteix l’absoluta estanquitat de la humitat ascensional. Aquest procés es repeteix en tota la base del mur afectat sense arribar a sobrepassar seu costat oposat.

Hydrotec li ofereix una rehabilitació immediata després d’efectuar el tractament amb morter macroporoso (draining) la funció és deixar transpirar la humitat residual de les parets tractades.

Tratamiento para humedades en paredes

Garantia dels tractaments de Hydrotec

Hydrotec garanteix els tractaments contra la humitat per capil·laritat durant 30 anys. Eliminar la humitat per capil·laritat amb Hydrotec ara és possible.

En cas de patir humitats per capil·laritat a casa contacti amb nosaltres a través del formulari o telèfon gratuït:

Hydrotec Catalunya
935 843 379

Hydrotec Madrid
911 196 342