Com reduir la humitat a casa? i eliminar-la?

Consells, Humitats, Tractaments

Sabies que les llars espanyoles són dels quals estan en pitjors condicions d’Europa?

Estan per sota dels francesos i anglesos i també per sota dels polonesos.

Els habitatges en males condicions són un problema que afecta moltes famílies, i aquesta dada ha estat sobretot preocupant durant el període de confinament.

És un fet, La salut de les nostres llars influeix en la nostra, ja no sols per factors físics sinó també sobre els psicològics.

Segons una enquesta realitzada a 7000 persones d’aquests tres països, i publicada a interempresas, s’ha arribat a la conclusió que el 52% de llars espanyoles pateixen humitats i floridura.

És possible reduir la humitat a casa?

A internet hi ha infinitat de remeis casolans per a reduir la humitat. Pots trobar tota mena de trucs, fins i tot pots aprendre a fer un deshumidificador casolà. Pot ser divertit, però realment creus que funcionarà?

Hydrotec som experts en humitats i tenim productes d’alta qualitat especialment dissenyats per a casos com el teu.
Entre els nostres productes comptem amb deshumidificadors d’alt poder d’absorció, però t’hem de dir que el deshumidificador no és la solució definitiva.

Pots reduir la humitat de casa: utilitzant un deshumidificador professional en cada habitació afectada, seguint les pautes de calefacció i ventilació adequades, i eliminant mals hàbits (com el d’estendre la roba a l’interior de l’habitatge). Però els pegats a la llarga no són una bona solució.

Com eliminar la humitat en la llar de manera definitiva?

L’eliminació de la humitat de manera definitiva no és quelcom tan senzill. Com hem comentat en altres articles, existeixen tres tipus d’humitats diferents, amb una solució també diferent en cada cas.

El nostre consell és: no perdis el teu temps amb solucions insuficients i inadequades. El teu temps és or i és a la teva mà posar punt final a les humitats.

Truca’ns o contacta amb nosaltres. T’ajudarem a identificar el problema i podràs quantificar el cost que té acabar, d’una vegada per sempre, amb aquesta molesta humitat.

La teva salut és important per a nosaltres.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís