Com afrontar humitats greus a casa teva

Humitats, Tractaments

Amb l’arribada de l’fred, les humitats que ja teníem en el nostre habitatge o centre de treball es converteixen en un veritable mal de cap. Moltes vegades és un problema estructural greu que necessita que et posis en mans d’especialistes per a un tractament en profunditat d’aquestes humitats. ¡En Hydrotec som experts en solucionar-les!

Tipus d’humitats que poden afectar el teu habitatge

Humitat per filtració

Recurrent en soterranis, zones baixes de l’habitatge, pàrquing o qualsevol edificació per sota el nivell de el terreny. També en façanes a causa de la pluja. Sol presentar taques molt marcades en el baix de la paret així com també aparició d’aigua al terra de soterranis i baixos. Per contenir-la caldrà realitzar treballs de drenatge i reconducció.

Quan en el costat oposat de la paret hi ha terra, ens cal aplicar un morter específic per poder retenir aquesta humitat. Amb aquest propòsit es decapa la cara vista de la paret per poder aplicar el morter tècnic. En canvi, si hi ha parets parcialment enterrades serà necessari la combinació de l’tractament d’injecció de gel.

Per a més informació sobre les millors opcions de tractament d’aquest tipus d’humitat, no dubtis en Per a més informació sobre les millors opcions de tractament d’aquest tipus d’humitat, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Humitat per capil·laritat

És molt comú en molts edificis. Afecta la planta baixa, semisoterranis i soterranis doncs es concentra a les parets i al terra. És la més fàcil de diagnosticar ja que a simple vista veuràs esvorancs i caiguda de pintura i material de la paret.

Davant aquest problema, et recomanem que evitis l’ús de guix i pintura plàstica en aquestes zones afectades.

Als murs que no estiguin enterrats se’ls aplica el tractament d’injecció de gel. Amb aquesta solució es crea una barrera que evita que la humitat pugi des del terra cap amunt.

Perquè tinguis les parets llistes com més aviat oferim una rehabilitació immediata: aplicar un morter microporus que permet transpirar la humitat excedent de les parets ja tractades.

Humitat per condensació

Provoca formació de floridura a la paret i aquest desagradable olor a humitat a la casa. Més enllà de olorar-lo més o menys, fa referència a la floridura viu, amb els possibles problemes de salut que pot generar la seva presència.

Moltes vegades renovar l’aire d’aquest ambient o assecar l’estructura general, no serà suficient, de manera que hauràs de posar el problema en mans d’una empresa especialitzada en humitats, com Hydrotec. Una de les millors opcions és instal·lar un sistema de ventilació forçada. De forma automàtica, aquest sistema insufla aire (filtrat i pre-escalfat) a l’interior de l’habitatge. D’aquesta manera, s’aconsegueix eliminar la condensació i per tant els seus efectes.

problemes derivats

  • Problemes de salut
  • Deteriorament de la casa
  • Pèrdues econòmiques (si no pots llogar o vendre la teva casa per aquest motiu)

Per tant, creiem que és important que afrontis el tema de les humitats com una cosa més que un problema estètic o puntual (que creiem que només apareix quan plou, per exemple).

En Hydrotec disposem de diferents solucions per a cada tipus d’humitat. Sigui quin sigui el teu cas, no dubtis en preguntar-nos. T’atendrem sense cap tipus de compromís.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís