Humitats a casa? Aquestes plantes t’ajudaran a absorbir-la

Humitats

21Les humitats a casa són un problema per a la salut, especialment en climes humits com el de Barcelona. Ventilar correctament la casa i controlar la temperatura adequada són algunes de les accions que podem fer per a mantenir un ambient lliure de floridures en la llar. No obstant això, hi ha altres petits trucs que pots fer per a absorbir la humitat de la teva casa. Com pots fer-ho? Des d’Hydrotec et proporcionem una idea fàcil i senzilla. Posa unes plantes a casa teva!

Plantes que absorveixen la humitat

Lliri de la Pau

Aquest tipus de planta no requereix de molta llum i absorbeix molt bé la humitat de l’aire. Es tracta d’una planta perfecte per a llocs humits perquè també tñe una gran capacitat per desintoxicar l’aire. L’únic inconvenient és que pot resultar una mica tòxic, per la qual cosa cal tenir-ho en compte si viuen nens o mascotes a casa.

Planta d’aranya

La planta d’aranya també és una espècie d’interiors que pot col·locar-se en qualsevol lloc de la casa, ja que no necessita de molta llum, ni tampoc d’un manteniment excessiu. És per això que és popular en zones amb gran humitat com Anglaterra.

Palmera vermella

Aquesta planta s’utilitza molt en llocs tropicals quan es pot reduir la humitat en interiors. A més, és una planta resistent i que no necessita molta aigua per al seu manteniment.

Heura anglesa

Pot eliminar les floridures en l’aire que, generalment, es troben en llocs humits. No necessita la llum solar i pot plantar-se en un test penjant, la qual cosa fa que resulti un element decoratiu interessant.

Falguera de Boston

Aquesta planta no solament ajuda a l’absorció de l’aire, sinó que també ajuda a equilibrar els nivells d’humitat. L’única cosa que aquesta falguera necessita per a sobreviure en la llar són la llum indirecta i un sòl humit. Per a un correcte manteniment n’hi ha prou amb ruixar-la amb aigua de tant en tant per a evitar que s’assequi. Aquests són remeis casolans que, encara que ajuden a mantenir la humitat a ratlla, no són la solució definitiva.

Per a aconseguir una solució definitiva contra les humitats, contacta amb Hydrotec i els nostres tècnics realitzaran una visita per a valorar els problemes de condensació o humitats de la teva llar.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís