Pintura anti humitat, pèrdua de temps i diners

Humitats

Quan tenim un problema d’humitat i busquem en internet com solucionar-lo, el més probable és que ens suggereixin aplicar pintura anti humitat. Aquesta és una de les primeres solucions que ens apareixen per a “eliminar la humitat en les parets” pel fet que sol ser el mètode més ràpid i econòmic per a fer desaparèixer les taques.

Si bé és cert que les pintures específiques permeten resoldre les típiques taques de floridura o de salnitre derivat de la humitat per capil·laritat o filtració, aquesta solució és solament temporal perquè no acaben amb el problema, simplement l’oculten.

Aquests productes són els més habituals en el mercat a l’hora d’intentar eliminar la humitat de les parets. Aquests productes són els més habituals, però no eliminen el producte, només el paren temporalment.

La pintura anti humitat està pensada per a reforçar les parets amb problemes d’humitat d’una manera econòmica i fàcil d’aplicar. No obstant això, aquesta pintura solament impedeix el pas de l’aigua, no del vapor i això fa que la pintura, passat un temps, s’acabi enlairant.

En Hydrotec, podràs trobar un equip totalment qualificat amb una àmplia experiència a solucionar qualsevol tipus de problema d’humitats. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 900 10 10 77 o emplena el nostre formulari de contacte. Els nostres tècnics anotaran les teves dades per a programar una visita totalment gratuïta per a realitzar un diagnòstic complet i trobar una solució al problema.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís