Préstecs ICO per a reformes i rehabilitacions

Humitats

L’institut de Crèdit Oficial juntament amb el ANDIMAC, han presentat una nova campanya de finançament per a facilitar que particulars i comunitats de veïns puguin reformar i rehabilitar els seus habitatges i propietats.

La campanya brinda l’oportunitat d’acollir-se a unes condicions de finançament adaptades a les necessitats de l’obra. Sota el nom Línia ICO 2015, i integrada amb la línia ICO Emprenedors, s’ofereix una línia de crèdit amb un tipus d’interès des d’un 3% i períodes d’amortització de fins a 20 anys, la qual cosa ho converteix en una gran oportunitat per a realitzar aquestes reformes que fa temps que portes en ment.

A més, no és necessari ser el propietari de l’habitatge a rehabilitar perquè es financi el projecte, ja que l’arrendatari també és vàlid sempre que tingui un contracte de lloguer vigent.

Hydrotec s’uneix a aquesta iniciativa i recomanem als nostres clients informar-se més en la pàgina del ICO. No perdis aquesta oportunitat de gaudir, per fi, d’un habitatge sense humitats.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís