Trucs per evitar la humitat a casa

Humitats, Tractaments

A Hydrotec som experts en solucionar humitats però també creiem en la prevenció. Per això, avui us hi donem uns quants trucs perquè algunes de les teves accions no la convidin a campar (a la humitat) al seu aire a casa teva. Manté els nivells d’humitat controlats a l’interior de la tevavivenda!

  • Estén la roba a l’exterior

Un estudi realitzat per l’Escola d’Arquitectura de Mackintosh (Escòcia) va concloure que estendre la roba a l’interior de la llar era la tercera causa de l’augment de la humitat en els casos estudiats. Una pila de roba acabada de sortir de la rentadora conté gairebé 2 litres d’aigua! Al deixar-la assecar a l’interior, provoca que la humitat s’alliberi en l’ambient i augmenti prop d’un 30%.

Si no disposes d’espai exterior per penjar la bugada, recorda ventilar contínuament.

  • Facilita la circulació de l’aire

Una de les principals causes d’humitat és la manca de ventilació. La circulació de l’aire redueix l’excés d’humitat i l’aparició de floridura.

A més, en temps de pandèmia per la Covid-19, també s’ha convertit en una de les recomanacions per evitar la propagació de virus.

De tota manera, també pots utilitzar un deshumidificador. Serveix per disminuir la quantitat d’humitat de l’aire i per obtenir un aire més sec i més sa.

  • No abusis de la calefacció

Quan fem servir la calefacció el que fem és escalfar l’aire. Com més calent està l’aire, més capacitat té per contenir humitat.

És per això que hem de mantenir una bona circulació de l’aire per evitar concentracions d’humitat.

  • Neteja la humitat amb vinagre, sal marina o bòrax

El vinagre és un dels productes naturals per excel·lència per acabar amb l’aparició de la floridura i la humitat dins de la llar.

La sal marina és un altre ingredient natural que pot ajudar-nos a acabar amb la humitat dels espais tancats. Desinfecta, neutralitza les olors fortes i impedeix que es formin taques fosques de floridura.

El bòrax és una substància amb propietats fungicides que, a diferència d’altres productes com el lleixiu, és menys agressiu amb el medi ambient.

Moltes vegades, més val prevenir que curar. Però si en el teu cas el problema ja és endèmic i ha causat desperfectes en parets i sòls, no dubtis econtactar amb nosaltres. A Hydrotec som una empresa especialitzada en el tractament de tot tipus de problemàtiques derivades de les humitats. T’hi informem sense compromís!

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís