5 plantes d’interior que absorbeixen la humitat

Humitats, Sin categorizar, Tractaments

Saps que hi ha trucs ecològics per a regular l’excés d’humitat ambiental? Avui et parlarem sobre 5 conegudes plantes d’interior que absorbeixen la humitat.

Patir humitat a les nostres llars té conseqüències no solament estètiques o estructurals en les nostres parets. L’excés d’humitat està també associat a malalties respiratòries, al·lèrgies, dolors musculars o en les articulacions

En aquest sentit, comptem amb un remei senzill, ecològic i decoratiu. Col·locar plantes deshumidificadores.

Plantes d’interior que absorbeixen la humitat

Les 5 més boniques i que millor decoren

Decorar els nostres ambients amb plantes dóna literalment vida a les nostres llars. A més, serà tendència decorativa aquest 2022. Ja que ho farem, coneguem les que a més ens ajudaran a regular nivells d’humitat.

 1. Orquídia

  Si, les arxiconegudes reines de la decoració són a més plantes epífites. Això vol dir, que s’han adaptat per a créixer sobre branques dels arbres o sobre altres objectes.

  Aquest tipus de plantes absorbeix la humitat de l’aire per mitjà de les seves fulles. Són també epífites les bromèlies, i alguns cactus i falgueres.

 2. Calathea

  Són plantes tropicals i consegüentment, necessiten un ambient humit per a desenvolupar-se. Això les ha fet capaces d’absorbir la humitat al seu voltant.

 3. Palmera Bambú

  Summament decorativa, la Palmera Bambú és, a més, un excel·lent purificador d’ambient. Igual que les epífites, aquesta planta absorbeix nutrients i humitat de l’aire.

 4. Tronc del Brasil

  És, com la Calathea, una planta tropical, i per tant està dotada de la propietat d’absorció d’humitat ambiental.

  Li atribueixen, a més, beneficis com el de curar mal de cap o evitar somnolència.

 5. Lliri de la pau

  L’espatifil·li és una planta summament agraïda. En condicions favorables decorarà el teu saló amb belles flors durant tot l’any.

  És també una planta tropical i per tant capaç d’absorbir la humitat a través de les seves fulles.

  Es diu que aporta serenitat als ambients, d’aquí el seu nom.

Ja t’hem presentat a les nostres deshumidificadores ecològiques. L’avantatge és que, si no t’ajuden a solucionar el teu problema amb la humitat, almenys et decoraran la casa i alegraran.

Aquest, i altres trucs, com ventilar, evitar eixugar la roba a l’interior, etc., t’ajudaran a curt termini. No obstant això, l’eliminació definitiva de la humitat de les teves parets implica cridar a un expert.

Experts en humitats des de 1988

Si necessites una solució definitiva per a les teves humitats, a Hydrotec el nostre equip d’experts localitzarà la causa per a atallar el problema des de l’arrel.

No ho dubtis, posa’t en contacte amb nosaltres i, sense compromís, t’indicarem els passos a seguir.

Respiraràs el benestar d’una llar sense humitats

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís