Com eliminar la floridura, un problema de la humitat per condensació

Humitats, Sin categorizar

Com hem vist en altres entrades, la floridura és un problema derivat d’un mal aïllament, així que en post d’avui veurem com eliminar la floridura de manera correcta. No obstant això, aquesta solució tan sols serà temporal perquè estarem eliminant la floridura que ha sorgit en la nostra paret o sostre, però no les condicions que han causat la seva aparició.

Eliminar la floridura amb lleixiu diluit en aigua

Per a netejar la floridura utilitzant aquest mètode necessitarem:

  • Lleixiu
  • Un fregall suau
  • Aigua
  • Polvoritzador
  • Drap

El que farem per a dur a terme la neteja de la floridura, serà agafar el fregall i mullar-lo en lleixiu diluït en aigua calenta. Amb aquest fregarem la part afectada, fent cercles i sense fregar molt fort, veurem com la floridura va desapareixent o caient. Per ser més efectius, una vegada passat el fregall, utilitzarem un drap sec. La finalitat d’això és acabar de retirar la floridura que hagi pogut quedar, i assecar la superfície per a evitar que quedin restes de lleixiu sobre la paret.

Malgrat que existeixen altres productes que també permeten acabar amb la floridura, aquests acostumen a ser més agressius i podrien acabar danyant la superfície que estem netejant. Com per exemple quan netegem les juntes de les rajoles, alguns productes que acaben amb la floridura, també s’emporten per davant la lluentor de les rajoles.

Tal com comentàvem abans, encara que aquest remei és el més conegut i més eficaç, no elimina la floridura de manera permanent. La floridura com sabem és un problema derivat de la humitat per condensació. Per tant, quanta més humitat hi hagi a casa és més probable que aparegui floridura, independentment de les vegades i com de bé ho netegem.

A Hydrotec, recomanem que si sofreix un símptoma d’humitat es posi en contacte amb nosaltres, així el podrem assessorar i ajudar per a eliminar la floridura de manera permanent.

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 900 10 10 77 o emplena el nostre formulari de contacte. Els nostres tècnics prendran nota de les teves dades per a programar una visita totalment gratuïta en la qual es realitzarà un diagnòstic complet per a trobar una solució al problema.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís