Com impermeabilitzar el traster?

Humitats, Sin categorizar, Tractaments

Normalment, els trasters són llocs sense encant en els quals no entra el sol, moltes vegades ni tan sols compten amb finestres. No és necessari, al cap i a la fi són solament trasters.

El que hem descrit no és una situació greu, el problema és, que moltes vegades els trasters tenen humitat.

En aquest cas, la humitat no té importància estètica, ni de salut (se suposa que no passaràs allí massa estona). El teu traster té la funció clara d’emmagatzemar les teves coses.

Però què passa amb el que emmagatzemes allà? Sovint són coses valuoses, com a bicicletes, mobles o esquís, i poden deteriorar-se molt fàcilment si estan en contacte amb la humitat.

Si aquest és el teu cas, t’explicarem com impermeabilitzar el traster de manera definitiva.

Pas 1. Localitza la causa que produeix la humitat

El primer que has de fer és localitzar perquè causa s’està produint aquesta humitat.

Molts trasters es troben en soterranis o garatges i en la majoria de casos les parets estan baix terra. Si la impermeabilització de la fonamentació no és correcta, cas que es dóna sobretot en edificis construïts en els 50, 60 o 70, ens trobem davant un problema d’humitat per filtració lateral.

La filtració lateral pot produir-se per dues causes:

Per filtració física: pot ser que sota el teu traster estigui circulant aigua a través d’una bretxa. Compte! Podria estar afectant l’estructura de l’edifici.

Per filtració per capil·laritat. En aquest cas podria haver-hi afectació en la instal·lació elèctrica i també afebleix murs i fonaments.

En la majoria de casos localitzar l’origen no és fàcil i convé la visita d’un especialista que la determini.

Què pots fer per a impermeabilitzar el traster?

Una vegada localitzat el problema anem cap a la solució. Com hauràs imaginat, si localitzar la font no és fàcil, menys ho serà acabar amb el problema sense l’ajuda d’un expert en humitats.

T’expliquem el que fem en Hydrotec:

  1. Retirem el revestiment antic, amb això sanegem en part la paret.
  2. Apliquem morter macroporós Cuvelage, un tractament hidròfug que combat la humitat.

El sistema és impermeable a les filtracions, però permeable al vapor pel qual deixa transpirar la paret evitant així l’acumulació excessiva d’aigua i permetent que assequi.

Compta amb nosaltres

Si a la teva comunitat de veïns teniu problemes amb humitat en trasters, garatges o en els baixos podeu contactar amb nosaltres o trucar-nos al telèfon 935 843 379.

Garantim resultats impecables i una realització acurada del treball.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís