Com treure la humitat d’un garatge

Consells, Humitats

La humitat al garatge o pàrquing és un dels problemes més comuns que acostumen a aparèixer a tots els edificis, especialment a les finques més antigues. A Barcelona, ​​on abunden les construccions dels anys 50, 60 i 70, poden produir-se humitats degut principalment a dos factors:

  1. La filtració d’aigua en alguns punts concrets causada per fugues esporàdiques.
  2. La Filtració per capilaritat a causa d’un mal aïllament amb el sòl, la qual cosa fa que apareguin humitats als murs i envans propiciant així taques en la superfície. Les conseqüències de tenir un mal aïllament fan que les humitats als garatges o pàrquings siguin majors en èpoques de pluja provocant danys importants en les parets.

Quines solucions existeixen per a eliminar la humitat d’un garatge? Vegem-ne algunes.

humedad en parking

Com solucionar les humitats del teu garatge

Per a impermeabilitzar les parets del garatge el més urgent i senzill és segellar els forats i esquerdes per poder frenar les entrades d’aigua. Per a això, han d’utilitzar-se productes recomanats per experts. Un dels remeis eficaços és utilitzar gel de sílice.

Una altra opció per a solucionar el problema és fer un tall transversal del mur amb maquinària especialitzada i inserir una làmina impermeable per a evitar que l’aigua no passi.

Existeix la possibilitat de col·locar barreres químiques com els compostos siliconats o les injeccions de resines, sempre aconsellades per professionals. D’aquesta forma també es crearan barreres que impediran el pas de l’aigua en el nostre garatge.

Finalment, a Hydrotec recomanem com a possible alternativa l’ús d’hidroconvectors per a crear un tub de plàstic. Això permetrà conformar un flux d’aire que mantingui el mur sec.
El més important és actuar al més aviat possible sota l’assessorament d’experts en el tema.

Vols saber més sobre els problemes d’humitats al garatge de casa teva? Confia en els nostres professionals i sol·licita el teu diagnòstic gratuït.
A Hydrotec estem encantats de poder ajudar-te amb les humitats del teu garatge.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís