Com es poden evitar les humitats al garatge?

Humitats, Tractaments

L’aparició d’humitats a les parets dels garatges és molt habitual en ciutats on hi ha habitatges antics que no tenen una bona impermeabilització de la fonamentació. Aquesta és una de les principals causes, però també influeixen altres factors com el fet que l’edifici estigui construït en una zona humida o on es produeixin abundants pluges.

Els soterranis i semisoterranis també es poden veure afectats per humitats a causa de les mateixes causes. Quan les parets estan soterrades, la humitat arriba per filtració física d’origen desconegut que pot afectar a l’estructura de l’edifici; o bé per filtració per capil·laritat.

Tractament hidròfug, ¿en què consisteix?

A Hydrotec utilitzem un tractament hidròfug que frena les humitats per filtració. En què consisteix aquest sistema? Bàsicament en la col·locació de diverses capes en les parets amb un sistema que no permet les filtracions, però sí el vapor d’aigua, el que provoca que s’acumuli l’aigua.

Per aconseguir l’eficàcia d’aquest sistema s’utilitzen materials com el formigó hidròfug, que s’incorpora a la massa productes impermeabilitzants. Aquest formigó sol emprar per a construccions submergides, piscines i totes aquelles construccions susceptibles de patir filtracions d’aigua.

Els productes hidròfugs tanquen les fissures i microfissures que puguin existir en el formigó, per tant aporten els següents beneficis:

  • Protegeixen les parets de les pluges torrencials.
  • Repel·leixen l’acció de l’aigua.
  • Són resistents a les possibles erosions provocades per desgast o pluges.
  • No s’altera l’aparença dels llocs en què s’aplica.
  • Permet respirar i transpirar el material, de manera que també evita la humitat per condensació.

Humedades en el garaje - Hydrotec

Si el garatge del teu habitatge o comunitat pateix d’humitats, el més recomanable és contactar amb un servei professional per avaluar les causes de la seva procedència i definir el tractament a realitzar per a la seva eliminació de forma definitiva. A Hydrotec som especialistes en humitats en els garatges. Contacta amb nosaltres a través d’aquest formulari i t’informarem sense compromís.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís