Deshumidificador, solució definitiva contra la humitat?

Humitats, Tractaments

Quan sofrim problemes d’humitat a casa, el primer que pensem és a utilitzar un deshumificador – aquest petit aparell electrònic que recull l’aire humit d’una habitació amb elevats índexs d’humitat, i elimina part de l’aigua que conté. Així doncs, la funció bàsica del deshumidificador és reduir la humitat ambiental fins al 50%-65% que recomanen els experts.

Inconvenients dels deshumidificadors

Encara que notem que hi ha un ambient més sec la humitat no arriba a desaparèixer, ja que l’origen no ha estat tractat, per la qual cosa la humitat continuarà emanant de parets i murs. Mentre el dispositiu estigui funcionant, la humitat es veurà reduïda, però quan deixem fos al dispositiu o el desconnectem, tornaran pujar els índexs d’humitat.

Un altre problema és que, depenent de la quantitat d’humitat que hi hagi, haurem de buidar el dipòsit del deshumificador amb bastant freqüència i cada poc temps.

Així mateix, el deshumificador tan sols serveix per a una habitació, per la qual cosa si tenim més d’una habitació amb elevats índexs d’humitat, haurem de comprar un deshumificador per cada habitació. Això pot suposar que es dispari el consum energètic, ja que cada unitat pot arribar a consumir fins a 400w.

Finalment, també cal destacar que encara que l’aire passi pel deshumidificador, aquest no és aire net perquè no ha estat filtrat, simplement s’ha eliminat la humitat que contenia. Així doncs, totes les impureses que pogués contenir aquest aire humit segueixen aquí.

Tractaments antihumitat

Des de Hydrotec, t’assessorem per a solucionar de manera definitiva qualsevol problema d’humitat que pugui afectar el teu habitatge.

Els nostres tècnics analitzaran l’origen del problema per a així poder determinar quin tractament és el més adequat per a tu. Depenent de la mena d’humitat que es detecti en el teu habitatge o traster, utilitzarem optarem per un tractament o un altre.

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 935 843 379 o emplena el nostre formulari de contacte. Els nostres tècnics anotaran les teves dades per a programar una visita totalment gratuïta per a realitzar un diagnòstic complet i trobar una solució al problema.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís