Floridura al mobiliari

Humitats

Quan la humitat aguaita en el nostre habitatge, un dels primers símptomes i desperfectes a aparèixer, és la floridura sobre tots els nostres mobles de fusta. Les capçaleres de fusta, les tauletes de nit, les prestatgeries o els mobles encastats acostumen a ser les primeres preses de la floridura causada per la humitat.

Tipus d’humitat als mobles

Tal  com hem comentat en entrades anteriors, hi ha tres tipus d’humitat:

  • La humitat per condensació en els habitatges és la més comuna. Es forma per accions de la vida quotidiana, com dutxar-se, cuinar, etc. Aquesta humitat és produïda pel vapor d’aigua, fent que es dipositi a les parets i els sostres, causant l’aparició d’humitats a casa.
  • La humitat per capil·laritat i la humitat per filtració, accedeixen al nostre habitatge per altres formes, però es deu bàsicament al mal aïllament de sòls i parets, que absorbeixen l’aigua i les sals minerals que procedeixen de l’subsòl. Aquestes es filtren per les parets fins el guix i, d’aquesta, passen a atacar la pintura. El que fa que les parets es deteriorin més ràpid del que és habitual i s’acabin escrostonant.

Encara que la floridura al mobiliari és un problema principalment estètic, ja que bàsicament afecta a la imatge del moble, aquesta floridura pot comportar problemes addicionals per als propietaris o inquilins de l’habitatge. Això es deu al fet que la floridura i la humitat associada a aquest, agreugen els problemes respiratoris que els habitants del domicili puguin patir.

I en aquest aspecte és en el que, des d’Hydrotec, podem ajudar-te: posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 935 843 379 o emplena el nostre formulari de contacte. Els nostres tècnics prendran nota de les teves dades per a programar una visita totalment gratuïta per realitzar un diagnòstic complet i trobar una solució al problema.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís