VMI® Urban, la solució definitiva contra la humitat per condensació

Humitats, Tractaments

Si comences a notar que a casa es condensa aigua a la part interior de les finestres o apareixen taques de floridura a les parets, sobretot a les cantonades, tens moltes probabilitats d’estar patint un problema d’humitats per condensació al teu habitatge. ‘VMI® Urban pot ser la solució als teus problemes!

Aquest problema és molt habitual ja que avui dia es persegueix l’estanquitat interior en els habitatges per aconseguir un aïllament tèrmic òptim, però alhora, al no circular l’aire amb regularitat, la humitat es condensa i provoca l’aparició de floridura, males olors i fins i tot el possible deteriorament de l’estructura de l’habitatge, a més de ser un risc per a la teva salut i la de la teva família.

 ¿Qué es la Ventilació Mecànica per Insuflació (VMI®)?

La ventilació mecànica per insuflació (VMI®) consisteix a utilitzar l’aire de l’exterior de l’habitatge, filtrant-la adequadament per eliminar pol·len i altres partícules. Aquest aire s’escalfa i s’introdueix a l’interior de la vivenda.

A causa de el canvi de pressió produït per la variació de temperatura entre l’aire exterior i l’interior, es genera una ventilació constant que renova l’aire, evitant l’increment de la humitat a l’interior de l’immoble.

“A Hydrotec oferim diferents sistemes de ventilació per evitar els problemes derivats de les humitats per condensació als habitatges. “

La nova solució VMI® URBAN és molt compacta, pràctica i té un disseny impecable i molt funcional, adaptable a qualsevol espai.

 

Vols saber més sobre els problemes relacionats amb les humitats per condensació? Confia en els nostres professionals i sol·licita el teu diagnòstic gratuït.

A Hydrotec estem encantats de poder ajudar-te a solucionar els problemes relacionats amb les humitats a casa teva.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís