Com eliminar la humitat del sostre del bany?

Consells, Humitats, Sin categorizar, Tractaments

El bany és l’espai de les nostres llars on amb major freqüència se sol acumular la humitat.

Això té una explicació, la utilització freqüent d’aigua, sobretot calenta, genera vapor que, si no troba per on sortir, s’acumula en parets i sostres.

En aquest article t’explicarén com eliminar les taques d’humitat del sostre i de les parets del bany. També, et donarem la solució al problema de les humitats per condensació

Com eliminar la humitat del sostre del bany?

Et donem alguns consells que t’ajudessin a esborrar les taques, però tingues en compte que si el problema persisteix, necessitaràs ajuda professional.

  • En primer lloc, ens hem d’assegurar que el nostre bany està correctament ventilat.

Si tens finestra l’hauries d’obrir després de dutxar-te o banyar-tey tancant la porta per a evitar que la humitat surti a l’habitació o estada contigua.

En el cas d’aparició de fongs en el teu bany, obligatòriament has d’instal·lar un extractor, que s’accioni immediatament quan encenguem la llum, així assegurem la circulació d’aire.

  • També aconsellem limitar l’ús de la banyera, a poder ser millor prendre dutxes i no massa llargues.
  • A més, passar un drap per la mampara després de la dutxa evitarà que mostri taques de calç i col·laborarà a un ambient més sec.Si tens cortina en el bany, intenta que s’assequi bé.
  • Finalment, pots intentar esborrar les taques utilitzant lleixiu o vinagre blanc barrejat amb bicarbonat.Tant l’acumulació de vapor, com la diferència de temperatura interior amb l’exterior, provoquen problemes d’humitat per condensació.

    Si en el teu bany tornen a sortir taques i aquestes persisteixen, encara que obris la finestra i hagis instal·lat un extractor, pensa que els fongs es desplacen pel teu habitatge per espores. És molt possible que, aviat, vegis els fongs en diferents punts de la teva llar.

    Això t’està dient que tens un excés d’humitat ambiental en tot l’habitatge. Si és el teu cas, el millor és acudir a una empresa professional per a acabar amb la humitat per condensació.

A continuació, et mostrarem com procedim en Hydrotec.

Com eliminem els problemes d’humitat per condensació?

La instal·lació d’un sistema de ventilació mecànica per insuflació constitueix una solució eficaç i econòmica als problemes persistents d’humitat per condensació a la llar.

Aquest sistema mesura mitjançant una sonda els nivells d’humitat i temperatura interiors de l’habitatge i els compara amb els nivells exteriors.

Després de processar les dades, injecta aire de l’exterior filtrat i preescalfat. Això sobrepressiona l’habitatge, fent que la humitat interior sigui expulsada per unes reixetes situades en cadascuna de les habitacions afectades.

Truca’ns o contacta amb nosaltres, i explica’ns el teu problema. Ho analitzarem i et donarem la solució adequada en el teu cas.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís