Humitat a casa. Com afecta la humitat a les nostres mascotes?

Humitats, Sin categorizar, Tractaments

Tot i que la humitat pot produir problemes respiratoris a les persones, no només ens afecta a nosaltres, sinó que també poden afectar les nostres mascotes. És per això que al post d’avui explicarem com la humitat a casa afecta les nostres mascotes.

Tenir humitats a casa

Tot i que els animals domèstics tenen organismes diferents dels nostres, sovint reaccionem de manera semblant davant malalties o dolències. En aquest cas en concret, tal i com ens pot passar a nosaltres, la seva salut també es pot veure afectada per la humitat que hi hagi a casa.

Un habitatge saturat d’humitat ambiental i de floridura a les parets pot desencadenar, tal i com passa amb el pol·len o els àcars, amb problemes a la pell dels gossos – si bé és cert que als gats els afecta en menor mesura.

Al principi veurem que manifesten els mateixos símptomes que els humans: enrogiment, picor, inflamació… Si observem que la nostra mascota pateix aquests símptomes, el millor que podem fer en aquests casos és portar-lo al veterinari per veure com podem pal·liar aquests símptomes.

No obstant això, si el que necessites és saber com pal·liar els efectes de la humitat a casa, pots acudir a Hydrotec. Nosaltres et portarem un especialista a casa de forma totalment gratuïta per a realitzar un diagnòstic i avaluar la situació.

Tant si et trobes en aquest punt com si els problemes d’humitat a casa encara són lleus, a continuació et facilitem algunes mesures que pots adoptar de cara a atenuar els efectes de la humitat al teu domicili.

Mesures que has de prendre si tens humitat a casa

  • Retirar els matalassos o coixins d’on hi hagi humitat
  • Mantenir el matalàs en alt quan el sòl aquest fregat per evitar la humitat.
  • Proporcionar un lloc sec i calent
  • Rentar els seus objectes si es detecten taques de floridura
  • Eliminar la humitat amb un tractament

Si necessites acabar amb qualsevol tipus d’humitat de forma definitiva, no dubtis a contactar-nos, des de Hydrotec, podem ajudar-te. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 935 843 379 o omple el formulari de contacte. Els nostres tècnics anotaran les teves dades per programar una visita totalment gratuïta per realitzar un diagnòstic complet i trobar una solució a el problema.

Al principi veuràs que la teva mascota es llepa o es grata obsessivament en certes zones com els engonals, el baix ventre o les potes. A primera vista no veuràs res que t’alerti, però a mesura que van passant els dies i aquest comportament continua, les zones s’enrogiran i inflamaran.

Hi ha algunes races que per la seva genètica són més propenses a patir aquesta reacció al·lèrgica, així com els cadells, gossos joves o els d’edat avançada.

Esperem que mai arribin a aquestes condicions, però si alguna vegada et trobes en una situació similar i vas al teu veterinari de confiança, considera la floridura com una altra possible causa d’aquesta reacció al·lèrgica.

5 Mesures que has de prendre si tens humitat a casa:

Evitar que les teves mascotes es posin malaltes o pateixin les conseqüències de la humitat és a les teves mans. Per això et deixem amb aquestes 5 mesures preventives:

  1. Retira els matalassos, iglús o bressols de les parets on tinguin humitat.

  2. Eleva el matalàs si el terra està mullat, com si estigués acabat de fregar, d’aquesta manera s’evitarà l’aparició de taques.

  3. Proporcionals un lloc sec i calentet. Ells et faran saber si tenen fred, ja que estaran a la banda del radiador, sota del nostre edredó o a la nostre falda.

  4. Renta immediatament els seus objectes si detectes taques de floridura.

  5. Elimina l’arrel de el problema amb tractaments a llarg termini d’aquesta manera evitaràs que torni a aparèixer.

A Hydrotec t’ajudarem a detectar quin problema d’humitat tens a casa. Si vols saber més sobre els diferents tipus d’humitat clica aquí.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís