Per què no comprar un deshumidificador

Humitats, Sin categorizar, Tractaments

És fàcil que quan detectem humitat a casa que pensem que la solució implica instal·lar un deshumidificador. La nostra experiència ens diu que aquesta acció és contraproduent.

7 raons per les quals no comprar un deshumidificador

  • 1. La primera és que en posar un d’aquests aparells amagues el problema, i el pitjor és que estàs, en realitat, intentant posar una tireta al que té pinta d’hemorràgia.
  • 2. La funció de l’aparell es limita a un espai petit. Si tens humitat en diverses estades de la teva llar, l’estada en la qual l’instal·les és massa oberta, o l’aparell massa petit, la seva funció es veurà molt limitada.
  • 3. L’aparell funciona només sobre la humitat de l’aire, refredant fins a fer aconseguir el punt de rosada, on el vapor de l’ambient es condensa en aigua i és recollit en un recipient. Necessitaràs anar buidant-lo periòdicament, i tindràs sempre aigua estancada.
  • 4. Incrementaràs la despesa en calefacció i ventilació. Per a mantenir el confort necessitaràs ventilar l’ambient a més de condicionar-lo.
  • 5. L’aire sec no és bo per a la salut. La sequedat ambiental resseca les mucoses i els ulls, és molesta i poc recomanable a la llarga. Acabaràs posant un humidificador??
  • 6. Fan soroll. La majoria d’aquests aparells emeten ones sonores superiors als 50 decibels, la qual cosa fa molesta la seva utilització en dormitoris o en espais on es requereixi concentració. A més, en ser tan molestos, normalment es desconnecten a la nit, que és quan més es necessita per l’exhalació que realitzem en respirar.
  • 7. No actuen sobre la humitat condensada en parets o finestres. Si la humitat de la teva llar és ja visible, el deshumidificador no et servirà per a llevar la floridura de les teves parets ni per a reparar-les.

No apliquis solucions senzilles sobre grans problemes

Com hem citat ja diverses vegades en el nostre blog, existeixen diversos tipus d’humitat i és primordial determinar a quin tipus pertany la que t’està afectant per a encertar la solució correcta.

Un expert t’ajudarà a determinar la causa, i a aplicar la solució definitiva en el teu cas concret.

Coneixes Hydrotec?

Els nostres experts porten des de 1988 treballant contra les humitats i les nostres solucions tenen reputació a escala europea. No debades, ens recomanen estudis d’arquitectura i interiorisme.

No demoris posant pegats que només et faran tirar els diners. Contacta amb nosaltres i farem desaparèixer la humitat de la teva llar de manera definitiva.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís