Restaurar parets amb humitat

Consells, Humitats, Sin categorizar, Tractaments

En aquest blog hem parlat diverses vegades dels tres tipus d’humitat que tractem i de com eliminar la humitat en cada cas i de manera definitiva. Avui et parlarem, d’una altra part, del procés. Et diem com restaurar parets amb humitat.

A Internet trobaràs molts remeis casolans que et diuen com esborrar la humitat de les teves parets. Et parlen de vinagre blanc, llimona o lleixiu entre altres coses, que com hem vist no eliminen el problema d’arrel, però que poden ser efectius per a esborrar una taca. I esborrar la taca és maquillar el tema…

Tret que la teva humitat procedeixi d’una fuita o d’un accident puntual i no es tracti d’humitat per filtració, capil·laritat o condensació aquest remei serà només una despesa inútil d’energia.

Restaurar la paret depenent del tipus d’humitat

En primer lloc. Si la teva humitat l’ha produït la condensació i ja estàs utilitzant un sistema de ventilació mecànica per insuflació, podràs (una vegada seca) netejar la taca i procedir al seu pintat.

Si vas seguint aquest blog o has realitzat algun dels nostres tractaments per a les humitats per filtració o capil·laritat, saps que abans de procedir a restaurar la paret aquesta ha d’estar completament seca. Per a això, cal repicar la zona afectada i després hauria de romandre exposada, amb maó vist, durant aproximadament un any. Per a no deixar el pis així de bonic tot aquest temps a Hydrotec oferim la possibilitat d’arrebossar amb morter macroporós.

Què és el morter macroporós

Aquest tipus de morter l’oferim com a complement després d’una reparació d’humitats. I és un material que arrebossa i immediatament permet la rehabilitació de les parets que han sofert humitats, ja que, com indica el seu nom, és transpirable i possibilita l’eliminació de la humitat.

Utilitzar productes específics

Després de l’assecament complet o l’arrebossat amb morter especial podràs ja preparar i pintar la teva paret.

Pintura plàstica per a ocultar humitats. Un remei obsolet

Segurament et sonarà la possibilitat de fer servir pintura plàstica, ja que aquest remei s’usava molt, antigament. Es repicava la paret, arrebossava i pintava amb aquesta mena de pintures sense eliminar prèviament el problema. Això com imaginaràs, no deixava transpirar la paret i només provocava que en poc temps a la pintura s’apreciessin bosses d’aigua que acabaven rebentant i mostrant pintura desconxada.

El nostre consell és que per a reparar una paret afectada per la humitat utilitzis productes específics. Et deixem les fitxes dels productes que complementen tractaments de més de 30 anys de garantia.

Humitat per capil·laritat: Hydrotan 10éco

Soterranis humits; Hydro+Hydrobond

Salnitre: Morteo Hydro+

 

Hydrotec i acaba amb la humitat de manera definitiva

Si pateixes humitats a casa o, al teu pis, traster, garatge, oficina o comunitat… pots comptar amb nosaltres. Els nostres experts determinaran la causa i indicaran la millor solució en cada cas.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís