Com treure la humitat d’una habitació?

Consells, Humitats, Tractaments

La humitat és un problema que pot afectar moltes llars, principalment aquells que se situen en zones properes a la costa.

La humitat de l’aire és la quantitat de vapor d’aigua que està present en l’aire. Una alta humitat pot provocar l’aparició de floridura a les parets i pot ser la causa de greus problemes respiratoris. No obstant això, una baixa humitat també pot tenir efectes negatius per a la nostra salut.

És per això que és important contactar amb un professional per determinar quina és la situació i conèixer quines solucions es poden aplicar.

Quins problemes provoca la humitat?

Si la humitat a casa supera el 60% és possible que comencin a sorgir problemes que afecten el nostre benestar. Mala olor, proliferació d’àcars i bacteris o fins i tot el deteriorament dels mobles poden ser algunes de les conseqüències.

Què fer per acabar amb la humitat en una habitació?

1. Identifica les zones afectades

En primer lloc, cal identificar quines zones estan afectades. És possible que el focus es concentri en una paret o en un racó determinat. És important conèixer quin és l’origen d’aquest problema per poder solucionar-lo. En moltes ocasions, aquesta situació és provocada per una fuita d’aigua, pel que és de gran importància consultar a un professional per solucionar-ho.

2. Ventila l’habitació

En cas que la presència d’humitat sigui genèrica i no hi hagi una part concreta afectada, ventila l’habitació cada matí durant 15-20 minuts. D’aquesta manera s’oxigena l’aire i es redueix la pols, evitant problemes com la proliferació de bacteris i reduint així el risc a patir algun tipus de reacció al·lèrgica relacionada.

Si el problema persisteix, algun dels nostres sistemes de ventilació pot ajudar amb alguns tipus d’humitat.

3. Utilitza un deshumidificador

El deshumidificador és un dispositiu que permet eliminar l’excés d’humitat de les habitacions i disminuir-reduir-lo fins al nivell que consideris idoni.

No obstant això, hem de tenir en compte que els deshumidificadors no són una solució a el problema d’humitats i tan sols solucionen els seus efectes.

Aquests són alguns dels consells a tenir en compte per reduir els nivells excessius d’humitat en una habitació. Si la teva llar pateix d’humitats, el més recomanable és contactar amb un servei professional per determinar les causes de la seva procedència i definir quin és el tractament més idoni per acabar amb la humitat de manera definitiva.

Quitar la humedad de la habitación

A Hydrotec som especialistes en tractar les humitats a casa. Contacta amb nosaltres i t’informarem sense cap tipus de compromís.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís