Deshumidificadors, solució real contra la humitat?

Humitats, Tractaments

De vegades creiem tenir el remei contra els problemes d’humitats i això ens porta a intentar solucionar-ho pel nostre compte sense ser conscients que estem generant un dany major.

Humitat per condensació i deshumidificador, la solució equivocada.

Un deshumificador és un dispositiu elèctric que recull l’aire humit d’una habitació afectada per la condensació. La funció d’aquests aparells consisteix a reduir la humitat ambiental perquè oscil·li entre un 55% i un 65%.

Són barats, són accessibles i de fàcil utilització. Sembla la solució perfecta però és tot el contrari.

Potser això sigui interessant per tractar alguns problemes respiratoris que necessiten d’unes condicions concretes d’humitat ambiental, però podem assegurar que, a llarg termini, no és útil en la lluita contra la humitat per condensació.

Per què no són una bona solució?

L’ús dels deshumidificadors tan sols és una solució temporal ja que no aprofundeix en l’origen del problema. A més, el seu radi d’acció és molt local. És a dir, si el problema afecta a tot l’habitatge el deshumidificador només es pot aplicar a una habitació. O bé, adquirir un per a cada dependència de la casa, el que encariria molt el preu i augmentaria la nostra factura de la llum de manera considerable.

El so és un dels aspectes més incòmodes. A causa d’això, durant la nit o bé durant les hores que estiguem a casa, hauríem de tenir el deshumidificador apagat per tant no estarà realitzant la seva funció i la humitat tornarà a reaparèixer.

També hem de tenir en compte que el deshumidificador recull l’aire de l’ambient de casa, el “filtra” i el torna. És a dir, que és aire renovat, no aire pur.

Des d’Hydrotec oferim solucions definitives a la humitat per condensació. Solucions reals que van directes a l’arrel dels problemes per eliminar-los per sempre. Per això comptem amb un equip de professionals d’àmplia trajectòria que realitzaran una avaluació i propostes adequades per a cada cas particular assegurant així l’èxit.

Realment fàcil.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís