Eliminar les humitats per condensació

Humitats

Eliminar la humitat per condensació pot convertir-se en tot en un repte, especialment amb la baixada de les temperatures a l’hivern. Quan el mercuri del termòmetre comença a descendir, podem presenciar com les fosques taques de la paret que crèiem haver eliminat tornen a aparèixer.  Al mateix temps, el baf tornarà a fer acte de presència a les nostres finestres degut a que si la temperatura de l’exterior és més baixa que la de l’interior, es formarà condensació.

Dins de l’apartat de la nostra web sobre la humitat per condensació podeu trobar informació sobre les principals causes de la condensació i de la floridura a casa. No obstant això, en aquest article anirem una mica més enllà plantejant les preguntes i respostes amb les quals ens trobem més sovint quan ens contacta un client:

S’ha realitzat algun canvi de finestres i les noves s’entelen durant la nit o a primera hora del matí?

D’una banda, són bones notícies perquè això implica que ha aconseguit hermetizar i aïllar millor el seu habitatge. No obstant això, la diferència tèrmica entre l’interior i l’exterior de l’habitatge està generant, de manera indirecta, humitats per condensació.

Hi ha algun nou membre en la família o s’ha produït algun canvi important en els hàbits dels membres del domicili?

L’arribada d’un nou inquilí al domicili suposa un increment en la quantitat de vapor/humitat generada. El mateix succeeix amb els canvis severs de rutines/hàbits. En tots dos casos es pot acabar facilitant l’aparició d’humitats per condensació, que fins al moment no s’havien produït.

Com acabar amb la humitat per condensació

Una solució per a eliminar les humitats per condensació és ventilar permanentment l’habitació o les zones afectades, fins i tot durant la nit. Això pot ser fàcil de complir durant l’estiu, quan volem que l’aire circuli per tota la casa per a desfer-nos de la calor.

No obstant això, a l’hivern no és tan fàcil deixar les finestres obertes. I ja no diem de deixar-les obertes durant tota la nit, ni tan sols és fàcil obrir-les quan estem a casa i volem refugiar-nos del fred que ens ha anat perseguint al llarg del dia.

Per a evitar que passis fred a l’hivern, o que hagis de preocupar-te d’obrir les finestres a l’estiu, a Hydrotec disposem de diversos sistemes de ventilació mecànica per a recrear aquest procés de ventilació tan necessari a les habitacions/zones afectades per la humitat. La funció principal d’aquests sistemes és insuflar aire de l’exterior de l’habitatge, que ha estat preescalfat i filtrat, per la qual cosa entra lliure d’impureses a l’exterior.

Segons el nombre d’habitacions afectades el nostre tècnic li recomanarà la millor solució per a eliminar definitivament la humitat per condensació.

A Hydrotec, podràs trobar un equip totalment qualificat amb una àmplia experiència a solucionar qualsevol tipus de problema d’humitats. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 935 843 379 o emplena el nostre formulari de contacte. Els nostres tècnics anotaran les teves dades per a programar una visita totalment gratuïta per a realitzar un diagnòstic complet i trobar una solució al problema.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís