Humitat per filtració en pàrquings

Humitats

El motiu de les humitats per filtracions laterals i les seves conseqüències s’originen per la falta d’impermeabilització en els murs i fonaments o per mancar d’un bon drenatge. En estar en contacte amb la terra, els murs absorbeixen lentament l’aigua procedent del subsòl deixant a la vista taques, pintura i revestiment deteriorat, esquerdes i/o salnitre.

Depenent dels materials de construcció i l’erosió que hagi fet l’aigua amb el pas dels anys es poden trobar filtracions en alguna de les parets (no necessàriament totes).

Després de determinar les parets afectades es procedeix a sanejar per a donar pas a l’aplicació d’un pont d’adherència que finalitza amb un morter tècnic.

Vies d’Aigua

L’excés d’aigua en períodes de pluja fa que en algunes zones de les parets es descobreixin vies d’aigua. Encara que el problema se soluciona, obturando la via, no es pot garantir que en altres zones no tractades sorgeixin de noves.

Fosat d’Ascensor

Als garatges amb ascensor és molt freqüent trobar aigua que es filtra per mitjà de les fixacions de l’estructura. No estar ben aïllat o no tenir bomba de drenatge pot arribar a inundar el fossat. La creació d’un got completament estanc i l’aplicació de morters impermeables reforçats amb fibres evitaran aquest tipus de filtracions.

Filtracions laterals en trasters

La falta de ventilació juntament amb la presència de filtracions laterals crea una atmosfera saturada i  la proliferació de floridura en els trasters. Els objectes emmagatzemats en el seu interior són els més perjudicats. Per a resguardar-los és imprescindible tractar les filtracions i crear una ventilació forçada.

Filtracions laterals en terrasses

Una terrassa deteriorada amb rajoles trencades, esquerdes i fissures pot produir filtracions d’aigua al pàrquing si aquest es troba just a sota. En aquest cas serà necessari impermeabilitzar la terrassa.

Una avaluació adequada per part dels experts d’Hydrotec determinarà la solució definitiva. No ho dubti i consulti’ns sense compromís.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís