Com afecta la humitat durant l’embaràs

Consells, Humitats, Sin categorizar, Tractaments

Mujer embarazada - Como afecta la humedad durante el embarazo | Hydrotec

Si estàs embarassada i vius en un entorn afectat per la humitat hauries de saber que la floridura pot comprometre la teva salut i la del teu bebè. T’expliquem com afecta la humitat durant l’embaràs.

Com afecta la humitat a les embarassades

Un sistema immunitari complex

L’embaràs planteja un escenari immunològic complex. Les cèl·lules i molècules del sistema immunitari de la mare interactuen per a prevenir el rebuig del fetus afavorint així el seu creixement i desenvolupament. Com se les arregla el cos de la mare per a albergar durant mesos un cos antigènicament estrany, continua plantejant encara moltes incògnites.

No obstant això, en contra del que es podria pensar, no existeix cap certesa que el cos de la mare estigui immunodeprimit.

El que sí que sabem és que, encara que l’embarassada i el futur bebè no comparteixen el sistema circulatori moltes malalties poden transmetre’s a través de la mare al fetus.

A més, convé consultar quins medicaments es pot prendre durant l’embaràs i la lactància. Molts d’ells estan desaconsellats, amb el que l’alleujament dels símptomes es complica en gran manera.

La conclusió és que cal extremar les precaucions amb embarassades. D’igual manera, hem de mantenir allunyats de la humitat també a: persones d’edat avançada o vulnerables i nens.

El causant dels problemes per a la salut de les humitats és la floridura

Com hem comentat ja en altres articles d’aquest blog, el causant dels problemes que les humitats porten, respecte a la salut, és la floridura. En concret les seves espores.

Aquestes produeixen toxines causants d’al·lèrgies respiratòries. Enumerem els símptomes més comuns de l’exposició a la floridura, ordenats segons la seva gravetat:

  • Congestió nasal
  • Irritació d’ulls
  • Erupcionis en la pell
  • Febre
  • Dificultat per a respirar

Encara que no totes les persones exposades manifestaran aquests símptomes, i tampoc aquests seran igual de greus per a totes elles, convé protegir les més sensibles (persones asmàtiques, amb problemes respiratoris, amb al·lèrgies diagnosticades, ancians, nens, embarassades…)

En el full adjunt de MotherToBaby trobaràs informació valuosa sobre les dificultats que pot causar-te la floridura.

Què fer si tens floridura a casa

Si estàs embarassada o ets una persona vulnerable has d’actuar de pressa davant l’aparició de la floridura. Pots utilitzar alguns remeis temporals com ara:

  • Ventilar
  • Netejar amb productes antihumitat
  • Evitar eixugar roba dins de casa
  • Retirar catifes i moquetes

Però tots ells et proporcionaran un alleujament temporal i no seran la solució definitiva.

Hydrotec – La solució definitiva davant les humitats

La floridura la provoquen principalment tres tipus d’humitat: per capil·laritat, per filtració o per condensació. A Hydrotec, el nostre equip d’especialistes tallarà de soca-rel els teus problemes d’humitat determinant la causa (tipus d’humitat) i aplicant el tractament més adequat en cada cas.

Portem des de 1988 resolent casos d’humitats. Els nostres productes estan reconeguts en l’àmbit europeu. Tant és així que ens permetem donar garanties de fins a trenta anys.

La teva salut i la dels teus éssers estimats és el més preuat que tens. No l’exposis i actua ja.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís