Com diferenciar la humitat per filtració

Humitats, Sin categorizar

La humitat per condensació ve de l’aire i sol donar-nos senyals de la seva presència en forma de gotetes o baf. Però, com diferenciar la humitat per filtració de la humitat per capil·laritat?

Característiques de la humitat per capil·laritat

En el cas de la humitat per capil·laritat la humitat prové del sòl, i xopa les nostres parets a través dels porus dels materials i ascendeix fins a aproximadament mig metre.

Aquest tipus d’humitat sol mostrar-se en forma de núvol, amb aparició de salnitre i pintura escrostonada. A vegades pot presentar aspecte bombat i provocar despreniment de guix.

També són característics d’aquesta mena d’humitat les males olors, l’aparició de fongs i la sensació de fred en les estades afectades.

Característiques de la humitat per filtració

Per a diferenciar la humitat per filtració veiem que habitualment aquesta prové de la terra exterior i es filtra a les nostres parets per esquerdes, vies d’aigua o defectes d’impermeabilització.

Perquè es doni, la paret ha d’estar sota terra, ja sigui de manera total com a parcial. Per això, és el tipus d’humitat que sol afectar garatges o soterranis.

En aquest cas la humitat serà visible en els punts on es produeix aquesta entrada d’aigua i estendre’s de manera radial a través dels porus dels materials.

Com en el cas de la humitat per capil·laritat produeix que salti la pintura, deteriora el revestiment i pot mostrar salnitre. A vegades pot també mostrar vies d’aigua.

Com eliminem a Hydrotec la humitat per filtració

  1. Es procedeix a repicar guix i a sanejar el mur afectat.
  2. Una vegada localitzat el focus d’humitat s’aïlla amb aplicació d’injeccions de resina acuareactiva, segellant el passo a la humitat.
  3. S’aplica morter tècnic macroporós que permet que la paret transpiri i elimini la humitat residual.

Eliminar la humitat no és una tasca senzilla. Consulta’ns, som especialistes experts en humitats.

Si tens un problema d’humitat, sigui per condensació, capil·laritat o filtració. Hydrotec t’ajudem a localitzar i a eliminar el problema.

Crida’ns 935 843 379 o contacta amb nosaltres.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís