Els inquilins, els propietaris i la humitat

Humitats

Són molts els inquilins i propietaris d’habitatges o locals afectats per humitat als quals hem atès i ajudat al llarg d’aquests anys. És per això que en aquesta entrada del blog parlarem sobre aquest tema i com solucionar-lo.

En primer lloc parlarem sobre els tipus d’humitat que poden afectar el nostre habitatge o local i així identificarem com és la que assola el vostre habitatge.

Tipus d’Humitat 

Es poden distingir en tres classes:

Humitat per condensació –> Aquest tipus d’humitat fa que aparegui floridura a les cantonades del nostre habitatge i al voltant de les finestres. A més, també causa l’aparició de baf als vidres i mala olor permanent en tot el nostre habitatge.

Humitat per capil·laritat–> Aquesta humitat sol aparèixer damunt del sòcol. Sabràs que la pateixes en el teu habitatge perquè veuràs també que la pintura de la paret es va deteriorant i apareixen taques producte de la humitat.

Humitat per filtració–> Aquest és, possiblement, el tipus d’humitat més difícil de detectar en un habitatge perquè és molt semblant a l’anterior, amb una única diferència: aquesta humitat comença a aparèixer en parets soterrades i a poc a poc es va estenent per les parets de l’habitatge.

Una vegada detectat quin tipus d’humitat pot afectar-vos, veurem les mesures que podem prendre per a eliminar-la del nostre habitatge.

Què es pot fer per eliminar la humitat?

Quan un propietari o inquilí detecta humitat en el seu habitatge, acostuma a intentar solucionar-ho comprant productes antihumitat com els deshumificadors o pintures antihumitat, entre molts altres productes.

Com a experts del sector, no recomanem aquest tipus de solucions perquè, si la veritat és que oculten els problemes, la solució no és permanent sinó temporal, ja que o bé la humitat segueix estan present o bé torna a aparèixer al cap d’un temps.

En el cas específic d’un inquilí, en veure que es tracta d’un problema persistent, decideix abandonar el local/l’habitatge, la qual cosa pot suposar un problema per al propietari del local o l’habitatge.

En aquest cas, el que recomanem al propietari és que opti per realitzar un tractament antihumitat definitiu i realment eficaç per a solucionar el problema el més aviat possible i evitar la seva reaparició.

Què aconseguirà realitzant aquest tractament?

  • Oblidar-se de la humitat
  • Evitar la devaluació del seu habitatge – el valor del qual pot caure entre el 30% i el 40% simplement per la presència d’humitats i els desperfectes que aquesta pugui causar.
  • Prevenir la reaparició de futures humitats

I en aquest aspecte és en el qual, des d’Hydrotec, podem ajudar-te: posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 935 843 379 o emplena el nostre formulario de contacto.  Els nostres tècnics prendran nota de les teves dades per a programar una visita totalment gratuïta, per a realitzar un diagnòstic complet i trobar una solució al problema.

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís