Les humitats al teu negoci no són la millor publicitat

Humitats

Projectar una bona imatge del nostre negoci és fonamental perquè el nostre negoci pugui assolir l’èxit. No només és important el nom, la ubicació o els productes que oferim. L’estètica de la nostra botiga o local comercial també és molt important.

Sabem que dediques grans esforços a cuidar fins l’últim detall: t’encarregues que tot estigui net i ordenat, que tots els productes siguin visibles i accessibles i et preocupes per fer que el client se senti com a casa. I, de sobte, apareixen humitats al teu negoci …

A Hydrotec sabem que això pot resultar un malson per al propietari de qualsevol negoci, per això en aquest post t’expliquem què representa tenir humitats a un comerç i com es poden eliminar.

LA IMATGE QUE ES TRANSMET

Imagina que entres al negoci de la imatge, la primera impressió que probablement rebis és la d’un espai ordenat, ampli i lluminós. La imatge que presenta és d’una botiga on tot està molt cuidat en la qual els productes, ordenats per tipus de peça i color, pràcticament t’estan convidant a comprar i gaudir de la compra de forma relaxada.

Ara imagina aquesta mateixa botiga, amb els mateixos articles, però amb mala il·luminació, i amb les parets escrostonades o plenes d’humitats. El producte seguiria sent el mateix, de la mateixa qualitat, però … t’estarien convidant a entrar de la mateixa manera?

La humitat fa malbé la percepció i l’experiència de compra que poden tenir els clients a l’entrar, i això pot arribar a repercutir en l’economia de l’empresa.

Davant aquest problema, el més segur és que el primer impuls sigui el d’intentar solucionar-ho per tu mateix/a. Si bé pot semblar la solució més fàcil i econòmica, la veritat és que si l’únic que fem és netejar la taca i tapar-la amb pladur o pintar sobre de la pròpia humitat, la solució resultarà una mala inversió. Al cap d’un temps la humitat tornarà a aparèixer, ja que no s’ha tractat en origen sinó que simplement s’ha tapat/ocultat temporalment, i tot l’esforç haurà servit per poc.

D’altra banda, les humitats que no es trobin en zones visibles del negoci, sinó en zones com el magatzem, poden resultar encara més perjudicials. Això es deu al fet que, si bé no espanten als clients, poden acabar danyant els productes o contractes i factures emmagatzemats, generant encara més pèrdues que les humitats trobades en zones visibles.

TIPUS D’HUMITATS QUE TROBEM ALS LOCALS

Per tal que puguis identificar quin tipus d’humitat pot estar afectant al teu negoci, aquí et deixem algunes pistes:

  • Humitats per condensació: Ambient carregat, olor característica, sensació de fred, miralls o vidres que s’entelen, sostres amb taques de color negre o blanc. Depenent del producte exposat (aliments, tèxtil, electrònica, llibres, etc.) els efectes poden variar.

 

  • Humitats per filtració: Parets situades per sota del nivell de terra, com les plantes -1 o -2. Es veuen trencs a la pintura o al revestiment, fins i tot es poden localitzar vies d’aigua. També la sensació de fred és notable.

 

  • Humitat per capilaritat: Locals situats a peu de carrer. Des del sòcol a una alçada de 50cm aproximadament, la pintura o revestiment es cau o apareixen petites bombolletes.

Si creus que algun tipus d’humitat podria estar perjudicant al teu negoci, no esperis més i posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 900 10 10 77 o omple el nostre formulari de contacte. Els nostres experts es posaran en contacte amb tu per fer una visita i diagnòstic totalment gratuïts, per poder determinar la millor solució per al teu problema.

 

Notícies relacionades

Contacte

Demana ara el teu pressupost sense compromís